Elan 37 - Tessa
Til salg
Info


Info om båden:

 

1) Båden er løbende grundigt vedligeholdt, herunder omfattende servicetjek af Horsens Yachtværft 2015 med fuld dokumentation.   

Båden har stået indendørs om vinteren (værft) i 9 år, hvor den er blevet professionelt serviceret.  


2) Bådens historik:

Båden er bygget og søsat i 2005.

Jeg overtog båden fra 1. ejer i november 2010, og som MEGET lidt brugt og med nyt teakdæk og nýt stel North Sail inkl. genakker. 

Jeg brugte herefter båden til familie-og kapsejlads i 2½ sæson, hvor jeg i 2013 og 2014 udrustede båden med nye topkvalitet kulfiber/armid sejl. Efter 2014 er båden brugt til lidt familieture + enkelte kapsejladser i Marselisborg sejlklub.

Båden fremtræder derfor velplejet og i god stand, bortset fra brugsridser i mahogni-apteringen. 


3) Kapsejladsmæssigt sejler båden på niveau med f.eks. X37, og er derfor særdeles konkurrencedygtig og spændende at sejle. Samtidig er det en tryg og stabil båd, der er velegnet til at blive sejlet af 2 personer.
 

4) Båden er usædvanlig veludstyret (se udstyrsliste) og med kvalitetsudstyr hele vejen igennem. I alt er der ekstraudstyr for ca. 550.000 kr. jfr. specifikationerne.


5) Der er omfattende dokumentation om båden, herunder talrige manualer mv. Der har kun været en mindre ubetydelig kølskade på båden, hvor reparationen selvfølgelig er fuldt dokumenteret fra værft.

 

6) Pris: 695.000 kr. 

 

 

Jeg eller Yachtbroker, Marselisborg står selvfølglig til rådighed med yderligere oplysninger.  

 

/Ulrik Müller